schuur te koop

Resultaten voor schuur te koop

Vind schuur gebruikt op Marktplaats.nl.
Te koop houten schuur maten 8 x 6 meter, als volgt verdeeld maat schuur 5 x 4 meter maat overkapping 6 x 4 meter hoogtste punt ca 44, meter dubbele deuren met tl verlichting een paar planken zijn slecht in het dak zitten twee scheuren.
appartement te huur kessel lo
Bedrijfsruimten te koop Zaken en Transacties Speurders.nl.
Als u verder surft accepteert u deze cookies en gaat u akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden. 838 advertenties gevonden in Bedrijfsruimten te koop. Bedrijfsruimten te koop Zaken en Transacties.
schuur
Boerderij schuur Trovit.
LuxuryEstate 30 dagen geleden. Exclusieve Boerderij met 9 slaapkamers te koop in. Varsseveld, Oude IJsselstreek, Gelderland. schuur met 5 paardenboxen, 2 werk-en opslagruimte en het dak opening voor vrachtwagen of paardentrailer buitenruimte met een afmeting van 85. Rapporteren Bekijk huis.
schuur
Vastgoed vlaamse schuur Mitula Woning.
2018 van Huislijn. Op de kaart bekijken. Rucphen, Noord Brabant Te Koop Bouwgrond. Gebruik dient te worden gemaakt de houten spanten van de thans aanwezige vlaamse schuur, echter uw eigen idee├źn en wensen zijn in het te maken ontwerp geheel.
schuur huren bruiloft
Volgende week eerste kijkdag bij te koop staande schuurkerk Zaanstad.
Oud-Katholieke kerk zet unieke schuurkerk in Zaandam te koop NDnl. Blendle: https//t.co/bWjGYioKO5: pic.twitter.com/hMt5Sa926P. Hendro Munsterman @HendroM November 14, 2017. Na de Reformatie in 1574 mochten de katholieken niet langer van hun vertrouwde gebedshuis nu de Oostzijderkerk gebruikmaken. Die werd net als alle andere katholieke kerken aan de staatskerk van de hervormden of de toenmalige gereformeerden gegeven. Het was niet de gehoopte doodsteek voor het door de meerderheid van de bevolking zo verfoeide geloof: in Krommenie kwamen de katholieken al in 1612 bijeen in een boerderij en in 1630 kwam een priester uit Purmerend naar Zaandam om op het Kalf op een afgelegen plek diensten te houden. Jacob Dirkxpad wordt Papenpad. Pas in 1652 kwam er toestemming om samen te komen in een schuur, bij molen De Ruyter aan de Westzijde bij het Ruiterveer.
koop woning
Makelaardij E.C. Merkens Aanbod agrarisch.
nabij Gooswilligen 2. Twee grote agrarische opstallen met naastliggende agrarische grond in een groter bestemmingsvlak gelegen perceel waarin naastliggend agrarische activiteiten aanwezig zijn, worden bij ons kantoor aangeboden! Op het te koop aangeboden geheel zijn een grote vrijstaande schuur aanwezig van bouwjaar 2002 met een afmeting van ca.
boerderij te koop
Te koop: Nieuwe Kerkstraat 39, Kapelle Neeskens Makelaars.
Nieuwe Kerkstraat 39 te Kapelle. Naam Het veld Naam is verplicht. Het veld Naam mag niet langer zijn dan 70 tekens. Het veld Naam moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Het veld Naam bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Telefoonnummer Het veld Telefoonnummer is verplicht. Het veld Telefoonnummer mag niet langer zijn dan 25 tekens. Het veld Telefoonnummer moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Het veld Telefoonnummer bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Emailadres Het veld Emailadres is verplicht. Het veld Emailadres mag niet langer zijn dan 120 tekens. Het veld Emailadres moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Het veld Emailadres moet een geldig emailadres zijn. Het veld Emailadres bevat html tags, deze zijn niet toegestaan. Geef aan dat je geen robot bent. Vraag bezichtiging aan. Terug naar overzicht. Kenmerken van deze woning. Wilmar van Haaften. 4401 GG YERSEKE. Volledig opgeknapt, vol sfeer, een royale schuur en fijne, rustige ligging.
schuur bouwen
Te koop Loo Makelaardij.
Barchem, Sleumersteeg 4a. Op schitterende locatie gelegen boerderij met aangebouwde geheel tot werkruimte verbouwde schuur. Het voorhuis van boerderij Klein Beekman is opgedeeld in twee woongedeelten waarvan de helft bij deze aangeboden woning met werkruimte behoort. Het tweede woongedeelte is bij te kopen. De verbouwde werkruimte is ook afzonderlijk te koop.
bouwvallen te koop
AgriTeam Makelaars / Landelijk-wonen.nl Te koop: Centraal gelegen statige woonboerderij met voor en achterhuis, schuur en tuinhuis op een.
Als we zeggen dat je niet alleen emigreert, bedoelen we dat u er niet alleen voor staat. Terug naar de resultaten. Te koop: Centraal gelegen statige woonboerderij met voor en achterhuis, schuur en tuinhuis op een perceel van 1.800 m2.
kassen te koop
Vrijstaande grote schuur noord holland Trovit.
Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van vrijstaande grote schuur noord holland. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. 1 2 Volgende. Vrijstaande grote schuur noord holland.
Vrijstaande schuur zuid holland Trovit.
1981 LK, Velsen-Zuid, Velsen, Noord-Holland. Fraai, vrijstaand chalet op royaal perceel 309 m2 met vrijstaande schuur, zonneterrassen en parkeerplaats op eigen terrein. Het chalet is. Rapporteren Bekijk huis. LuxuryEstate 30 dagen geleden. Luxe Villa te koop in Zilkerduinweg 2 De Zilk.

Contacteer ons